Publieksprijs #Varendcorso Familie Flodder Hoek van Holland

Publieksprijs
De publieksprijs is zondagavond ook bekend geworden, die gaat dit jaar naar de boot van Hoek van Holland (Familie Flodder), die ook al de prijs voor beste niet-commerciële boot won. Het thema was dit jaar Helemaal Hollands.

Er werden zondagavond nog meer prijzen uitgereikt. Zo is de bindersprijs is naar de boot Tulpenwereld gegaan. Die boot van De Bruin fietsen en bakkerij Vreugdenhil is gearrangeerd door Maaike van den Burg en Nely de Bruin. De originaliteitsprijs is voor Een ander Westlands kissie van Wim Zwinkels gearrangeerd door Wendy van den Berg.En de figuratieprijs gaat naar de jeugdboot 50 tinten Amsterdam, met als thema de Wallen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s