Fietser zwaargewond Nieuwlandsedijk ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 19 augustus 2018 – Vanavond werd de traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Nieuwlandsedijk Hoek van Holland. Echter de locatie betrof Nieuwlandsedijk ‘s-Gravenzande. De Fietser kwam volgens getuigen vanaf Hoek van Holland en wilde de oversteek maken naar ‘s-Gravenzande maar werd daar geschept door een automobilist. De persoon op de fiets raakte hierbij zwaar gewond en werd met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Nieuwlandsedijk was tijdens het incident en daarna afgesloten voor het verkeer welke over het fietspad werd begeleid door de politie. Daarna is er onderzoek geweest door de VOA.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s