Ernstige aanrijding A20 bij Maasdijk

Maasdijk 27 augustus -Op de A20 in de richting van Rotterdam heeft maandagavond iets voor 18.00 uur ter hoogte van bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto en een vrachtwagen zijn met elkaar in botsing gekomen, daarbij zijn twee personen gewond geraakt. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de ander zonder spoed.

De personenauto die in botsing is gekomen met de vrachtwagen is zeer ernstig beschadigd. Het ongeluk heeft voor een flinke vertraging gezorgd voor het verkeer op de A20 in beide richtingen. Een rijstrook is ook tijdelijk afgesloten geweest.

Bron tekst : http://www.wos.nl

Foto’s : Regio15.nl

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s