Kerstwandeling Westland weer op zoek naar 2000 glazen potjes

Kerst? Zijn jullie daar al mee bezig? Ja zeker, de kerken in ’s-Gravenzande kijken alweer uit naar december. Dan is namelijk de tweede editie van Kerstwandeling Westland. Op 15 december wordt het Westlandse dorp weer verlicht met duizenden kaarsjes en vertellen we alle bezoekers het verhaal van Jezus’ geboorte.

Na een succesvolle eerste editie in 2014 komt er weer een Kerstwandeling Westland. Destijds konden 2500 bezoekers het kerstverhaal mee beleven aan de hand van de scènes die werden vertolkt door acteurs, zangers en dansers. Je waande je echt even in Bethlehem.

Glass & Ride

Om het evenement in 2018 weer zo mooi te maken als vier jaar geleden is de organisatie van Kerstwandeling Westland weer op zoek naar 2000 glazen potjes. Daarom roepen we mensen op om op 22 september tussen 09.00 en 12.00 uur naar De Kiem in ’s-Gravenzande te komen. Daar zamelen we tijdens de speciale Glass & Ride glazen potjes in. In de potjes moet een waxinelichtje passen. We vragen de aardige donateurs de potjes schoon aan te leveren.

Vrijwilligers

De Kerstwandeling is gratis te bezoeken, maar daarom extra afhankelijk van de inzet en steun van vrijwilligers. Via de website kunnen enthousiaste medewerkers zich aanmelden. Meer informatie op http://www.kerstwandelingwestland.nl.

Wie zijn wij?

Kerstwandeling Westland wordt georganiseerd door alle kerken van ’s-Gravenzande. Met de kerstwandeling willen we het verhaal vertellen van de geboorte van Jezus Christus. Wij geloven dat Jezus voor ons naar aarde is gekomen. Dat God Hem, uit liefde voor ons, heeft gezonden om aan het kruis te sterven voor onze zonden. Ook geloven wij dat Hij is opgestaan uit de dood, zodat wij voor eeuwig bij God mogen horen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s