Man overlijdt na klussen op dak in Naaldwijk

Een man uit Naaldwijk is zondagmiddag tijdens het klussen van het dak van zijn huis gevallen. Hij is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Hulp van de opgeroepen hulpdiensten mocht niet meer baten.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor één ’s middags aan de Fresiastraat. Volgens omstanders zou de man bezig zijn geweest met klussen aan zijn dakkapel en tijdens het klussen zijn uitgegleden, waardoor hij een flinke val naar beneden maakte. De uitgerukte hulpdiensten, met onder meer een traumahelikopter die veel bekijks trok in de wijk, konden niets meer voor de man doen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s