Bestuurder snorscooter doorgereden na aanrijding in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 3 september 2018 -Een mooie zondag avond had deze jongen man zich liever anders voorgesteld. Hij was na een bezoek onderweg naar huis en kwam op het fietspad van de Noordlandseweg (N211) ter hoogte van de Zanddijk een man tegen op een snorscooter waar na hij lelijk ten val kwam. Of deze hem nu inhaalde of passeerde, is ons niet duidelijk geworden echter op de één of andere manier kwamen deze scooters tegen elkaar aan.

Terwijl de jongeman op de rode scooter op de kruising ten val kwam ging de snorscooter er vandoor en liet de jongeman gewond achter.

Omstanders belde direct 112. Echter, aan het incident werden toen meerder ambulances gekoppeld maar pas na 30 minuten kwam er een ambulance ter plaatse.

Gelukkig stopte er een passant welke in de verpleging werkt en direct assistentie verleende en samen met ander omstanders hebben zei die lange 30 minuten de jongeman bij kennis gehouden.

De jongeman kon zelf de ambulance inlopen waar hij onderzocht is op zijn letsel. Getuigen wisten te verklaren dat ze de man op de snorscooter kende dus de kans is groot dat de politie deze doorrijder alsnog weet na te trekken.

Foto’s : Regio15.nl/Sven

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s