Flower Power tijdens de Zomerbloemen tentoonstelling

Donderdag 6 September 2018 – In de Oude Kerk in Naaldwijk is druk gewerkt aan de jaarlijkse Nationale Zomerbloemententoonstelling. Het is de 33ste keer dat de expositie wordt georganiseerd. De tentoonstelling heeft een nieuwe arrangeur, Heleen Valstar uit Naaldwijk, bekend als bloemenarrangeur van het Koninklijk Huis. Het thema dit jaar is Flower power.

De expositie ging donderdag om 12 uur open en is tot en met zondag te bezoeken. Zaterdag is het Open Monumentendag, dan is de oude kerk volgens de organisatie “het mooist versierde monument van Nederland”.

Foto’s en Video : WestlandReport.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s