Veel politie op de been bij inval Zeereep in Monster

Een groot aantal politieagenten is zaterdagavond betrokken geweest bij een actie aan de Zeereep in Monster. Daar is op straat een man aangehouden en vervolgens is de politie een appartement binnengegaan. Volgens fotopersbureau Regio 15 waren er verdachte omstandigheden gemeld, waarbij ook een vuurwapen in het spel zou zijn.

Rond 23.00 uur had zich een vrij grote politiemacht verzameld bij de rotonde Emmastraat-Vlotlaan-Zeereep. Agenten in kogelwerende vesten gingen naar een appartementencomplex en enkele van hen hebben een woning doorzocht. Een voor de deur staande auto is uitgekamd en vervolgens door de politie meegenomen.

Update :  Uiteindelijk is er niets verdachts aangetroffen. De politie heeft geen vuurwapen gevonden en er zijn geen aanwijzingen gevonden die zouden kunnen duiden op een schietpartij. Ook buurtonderzoek leverde niks op.

Bron tekst : http://www.wos.nl

Foto’s : Regio15.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s