Sloopkogel in het oude Politiebureau Naaldwijk

Er is bijna niets meer over van het voormalige politiebureau in Naaldwijk. In 2007 verhuisden de agenten naar het huidige onderkomen aan de Vierschaar. Sindsdien verpauperde het gebouw zienderogen. Nu gaat de sloopkogel erin.

Op de plek van het oude politiebureau komt een nieuwe, tijdelijke brandweerkazerne te staan. Even leefde de vrees dat het kunstwerk aan de voorgevel in de vuilcontainer zou belanden, maar daar is een stokje voor gestoken. Begin dit jaar is het van de muur gehaald en opgenomen in de collectie van het Westlands Museum.

Lees meer via www.wos.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s