Podium Westland in Naaldwijk

Podium Westland vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 september. Een bont spektakel van muziek, beeldende kunst, literatuur, theater en dans in het centrum van Naaldwijk. Wie wil genieten van wat cultureel Westland te bieden heeft kan zijn hart ophalen aan een grote variatie aan optredens, voorstellingen, exposities en workshops.

Het pop-up theater in Bij5 Pleincentrum is het decor voor een verrassend theaterprogramma. Spetterende workshops speciaal voor de jeugd zijn te vinden bij Bibliotheek Westland en op het Doe-Het-Zelfie-Plein (Wilhelminaplein) in kleurrijke circustentjes. Ook de Kunstgarage aan het Zuideinde is van de partij met diverse workshops en een expositie door cursisten en docenten.
WestlandTheater De Naald pakt uit met doorlopende backstage-tours vol verrassingsoptredens. Dansen met de allerkleinsten kan in de tuin van Bibliotheek Westland met Heppie Dance. Ook laten de musicalklassen van Dans Creatie en Lentiz Floracollege zien wat ze kunnen. Schrijvers tussen de Kassen organiseert een schrijversmarkt, waar Westlandse schrijvers voordragen uit eigen werk.
In winkelcentrum De Tuinen is een bijzondere expositie te zien van kleurrijke installaties en beelden gemaakt door kinderen van de Westlandse bso’s van Simba, Kwest en Okidoki. Het materiaal voor de kunstwerken, geïnspireerd door werk van kunstenaar David Bade, is gebruikt speelgoed.
In de Oude Kerk, op het MCW-buitenpodium bij café De Slimmerick (tot 22.00 uur!), in De Tuinen én in De Kunstgarage is de hele dag muziek door jong talent, Westlandse orkesten, bands en koren.

Locatie: Naaldwijk
Tijd: 12.00 – 22.00 uur
Toegang gratis

Bron : Agenda Wos.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s