Nationale ombudsman bezoekt Naaldwijk

Op donderdag 27 september 2018 van 7:45 uur tot 9:45 uur staat de pop up-huiskamer van 3 bij 3 meter aan de Verdilaan bij het busstation in Naaldwijk

Tijdens de tour gaat de ombudsman met zo veel mogelijk mensen in gesprek. Nationale ombudsman Reinier van Zutphen: ‘Ik ben benieuwd hoe de inwoners van Zuid-Holland de dienstverlening van overheidsinstanties als hun gemeente, de Belastingdienst en het UWV ervaren. Waar lopen zij tegenaan, is er misschien iets misgegaan? Bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, uitkeringen of hun DigiD? Ik hoor graag wat er in Zuid-Holland speelt. En mogelijk kunnen we meteen helpen tijdens één van onze spreekuren.’

Over de Nationale ombudsman
Wie een probleem heeft met een overheidsinstantie zoals de Belastingdienst, het CJIB, de gemeente, UWV of de politie, en er met die instantie niet uit komt, kan terecht bij de Nationale ombudsman. De Nationale ombudsman helpt mensen op weg om het probleem aan te pakken, kan een onderzoek instellen naar een klacht en kan indien nodig doorverwijzen naar het juiste adres.

foto
Nationale ombudsman en team

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s