Middelbrand flatwoning Naaldwijk

Dinsdag 18 september 2018 – In een flatwoning aan de Leliestraat in Naaldwijk heeft dinsdagmiddag kort een hevige brand gewoed. Rond 16.15 uur werd de brandweer opgeroepen, ongeveer een kwartier later was het vuur alweer gedoofd.

De politie heeft de aanwezige bewoners van het flatgebouw naar buiten begeleid. Brandweerlieden haastten zich ondertussen met de brandweerslang naar de derde verdieping van de flat. In de woning hebben zij de brand kordaat geblust.
Drie personen zijn door ambulancebroeders onderzocht. Eén persoon is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Mogelijk was er nog asbest aangetroffen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.
Foto’s : Ingezonden,Gonzalez Media,Regio15

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s