Korte brand Spilbergenstraat Hoek van Holland

Hoek van Holland 22 september 2018 – Terwijl de Veilig-Hoek van Holland dag bezig was om de Koningin Emmaboulevard kreeg de brandweer van Hoek van Holland een oproep dat er een gebouwbrand was aan de Spilbergenstraat.

De brandweermannen vlogen van het Veiligheidsterrein af en gingen direct richting de brand. Eenmaal ter plaatsen bleek het om een kort brandje te gaan en deze had de brandweer snel onder controle. Wat precies de oorzaak van deze brand was is onduidelijk gebleven. De Hoogwerker van Naaldwijk welke ook ter plaatse kwam hoefde niet te worden ingezet.

Foto’s : Regio15.nl

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s