Woningoverval Mommastraat in Wateringen

Een 74-jarige vrouw uit Wateringen kreeg op maandag 3 september de schrik van haar leven als er plotseling een overvaller in haar slaapkamer staat. De man bedreigt haar en doorzoekt het huis. Hij vertrekt met haar pinpassen. De politie zoekt getuigen.

De vrouw woont aan de Mommastraat in Wateringen. Op maandag 3 september rond 5.30 uur ligt ze te slapen. Plotseling wordt ze wakker doordat ze iets bij het raam hoort. Ze roept ‘wat moet dat?’, maar wordt vrijwel direct met een zaklamp in haar gezicht geschenen.

De man die in haar slaapkamer staat vraagt of ze alleen is en zegt dat hij geld nodig heeft. Hij vertelt haar dat hij gewapend is en dat ze niet mag gillen. Als ze zich daaraan houdt, dan zal hij geen geweld gebruiken.

Pinpassen meegenomen
Vervolgens gaat de man op zoek naar waardevolle spullen. Mevrouw heeft niet veel in huis, maar de overvaller vindt haar pinpassen en eist dat de vrouw haar pincodes afgeeft. Daarna vertrekt de man om te gaan pinnen bij een geldautomaat aan de Heulweg. Hij heeft twee keer 250 euro opgenomen. Meer lukte niet, omdat er een opnamelimiet op de rekening zit.

De overvaller is een donker getinte man. Hij sprak met een accent, droeg een kort zwart jack en een petje en hij had een rugzak bij zich met opvallende rode vlakken. Ook droeg hij werkhandschoenen. Mogelijk was de man niet alleen: hij heeft tijdens de overval even naar buiten geroepen naar ene ‘Mo’.

Bron tekst : http://www.wos.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s