Wilt u ons sponsoren ?

Wilt u ons sponsoren dat kan via PayPal. Jaarlijks betalen wij voor onze hosting en dit kost natuurlijk geld wij fotograferen en maken fotoreportage door het Westland en houden  u zo op de hoogte van het nieuws. Maar dit kunnen wij niet zonder uw support. Wilt u ons sponsoren dan zouden wij dit geweldig vinden. Klik op de PayPal button en zo kunt u ons geld doneren zodat wij de kosten kunnen dekken. Mocht het bedrag jaarlijks boven het hosting bedrag uitkomen zullen wij dit doneren aan de brandwonden stichting. Want het blijft voor ons altijd een hobby.

Sponsoring website

Sponsoring website

€5,00

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s