Terugplaatsing gravin Machteld kan veel goedkoper zegt Westland Verstandig

Volgens Westland Verstandig is het mogelijk om voor een fractie van het bedrag dat wethouder Vreugdenhil heeft genoemd het beeld van gravin Machteld terug te plaatsen op het vernieuwde Marktplein van ‘s-Gravenzande. De fractie dient dinsdag een motie in, waarin wordt gevraagd om een eerder door de raad aangenomen motie over de terugplaatsing toch uit te voeren.

Volgens wethouder Vreudenhil kost herplaatsing 120.000 euro, waarin is inbegrepen dat de winkeliersverening haar bijdrage aan de herontwikkeling van het Marktplein (40.000 euro) dan intrekt. Maar Westland Verstandig heeft bij de motie een offerte gevoegd, waaruit blijkt dat de werkzaamheden voor iets meer dan 17.000 euro kunnen worden uitgevoerd. Ook al moet daar de BIZ-bijdrage worden opgeteld, is het verschil opmerkelijk groot. Wethouder Vreugdenhil wilde maandag de vraag of Westland Verstandig een rekenfout heeft gemaakt vooruitlopend op de raadsvergadering niet beantwoorden.

Lees meer via www.wos.nl

DSC_0001
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s