Motorrijder onderuit na aanrijding met bestelbus in Poeldijk

Dinsdag 16 oktober 2018 – Rond de klok van 13:12 uur werd de ambulance opgeroepen voor een melding aan de Monsterseweg (N211) in Poeldijk. Bij aankomst bleek het te gaan om een aanrijding tussen een motorrijder en een bestelbus. Volgens getuigen kwamen beide uit de richting van Monster en net voor bij de rotonde (De Poel) ging het fout.

Hoe het ongeval precies is gebeurd is ons niet duidelijk geworden. De politie heeft het verkeer langs het ongeval begeleid en de motorrijder is in de ambulance nagekeken maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s