Fun en Science op Zaterdag 20 oktober in Naaldwijk

Zaterdag 20 oktober staat Naaldwijk in het teken van de wetenschap tijdens Fun en Science. Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd die te maken hebben met technische proefjes, experimenten en science. Zo kunnen de ‘wetenschappers to be’ alvast kennismaken met dit mooie vakgebied.

De Technobiel staat op het Wilhelminaplein en is een mobiele experimenteerruimte. Het telt twee verdiepingen waar van alles onderzocht kan worden. Op de eerste verdieping kan je onder andere ontdekken hoe een transportband werkt en hoe ze vliegtuigjes kunnen laten vliegen door er met licht op te schijnen. Ook zijn er de laatste technieken te vinden, zoals Augmented Reality (AR). Met AR-technologie kan je iemand anders op afstand mee laten kijken. Op de tweede verdieping kan je zelf verschillende technische proefjes doen in de experimenteerzone.
Ook zijn er twee Science Shows te zien om 13:30 en 15:00 uur. Een wetenschapper laat het leukste van de wetenschap zien.
In de speciale ‘Testlab on Toer’ in De Tuinen, kunnen de kleine wetenschappers zelf iets leuks creëren. Ze kunnen bijvoorbeeld hun eigen drankje of badzout maken.

Locatie: Wilhelminaplein en De Tuinen, Naaldwijk
Tijd: 12.00 – 17.00 uur. Science Shows om 13:30 uur en 15:00 uur.
Deelname gratis

Brontekst : http://www.wos.nl

Hier onder een filmpje tijdens Kom in de Kas 2017 van Fun en Science.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s