Recordopbrengst Acties Team Westland €1.037.000,-

De acties van Team Westland hebben dit jaar 1.037.000 euro opgeleverd, zo is donderdagavond tijdens de Goede Doelen Avond bij Van der Arend Tropical Plantcenter in Naaldwijk bekendgemaakt. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van alle acties was de beklimming van de Tourmalet door fietsers, wandelaars en een enkele hardloper.

Het was voor de derde keer dat Team Westland neerstreek in de Franse Pyreneeeën om de Tourmalet te bedwingen. Vorig jaar waren alle acties goed voor 756.000 euro. In 2016 was de totale opbrengst 535.000 euro. De opbrengst is bedoeld voor onderzoek naar oorzaken en bestrijding van kanker.

Foto : Team Westland

Brontekst : http://www.wos.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s