Zeer geslaagde Halloween speurtocht in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande – Vrijdag avond 26 oktober 2018 ging het los in het Breeje Durp. Bij het inmiddels bekende speeltuintje in de Langestraat kon de menigte zich verzamelen voor een kort voorwoord van een Alien welke uit een ander zonnestelsel kwam.  ‘s-Gravenzande zou belaagd zijn door tien tallen buitenaardsenwezens en ook buitenaardse objecten welke neergestreken waren in het dorp.

De zoektocht ging naar letters en deze vormde een slagzin op. Ondanks het gure weer lieten de bezoekers zich niet kennen en verzamelde alle letters.  De slagzin was ‘Lord Jodi verlaat deze stad en ga terug naar Saturnus’.

Er waren volgens Marja van den Berg (Centrum Manager KoopstadaanZee) zo’n 600 kaartjes verkocht voor de kinderen en deze namen dan ook de vader en moeder of opa en oma mee dus dat bracht toch zeker wel zo’n 1500 tot 2000 mensen op de been welke na afloop getrakteerd werden om een beker limonade en bij diverse ondernemers waren er snoepjes voor de kinderen.

Foto’s : WestlandReport.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s