Held redt kindje (3) uit auto te water, raam met blote vuist ingeslagen

‘s-Gravenzande 29 oktober 2018 – De heldhaftige ‘s-Gravenzander Ron van Bodegom Smith heeft maandagmiddag rond lunchtijd een meisje van 3 jaar uit de sloot gered aan de Thorbeckestraat in Naaldwijk. Het meisje zat in een auto, die in een onbewaakt moment de sloot in reed. Ze was kort alleen gelaten omdat haar moeder nog snel iets moest pakken.

De man reed langs de auto die in de sloot lag en besloot een kijkje te nemen. Toen duidelijk werd dat er een kind in zat, sprong hij het water in om haar te redden. Daarbij heeft hij uiteindelijk met blote handen een zijruit ingeslagen, nadat een eerdere poging met een hamertje niets uithaalde. Daarbij kreeg hij ook hulp van de politie.
Het meisje is een nabijgelegen woning binnengebracht om haar te laten bekomen van de schrik. Ze is daar ook nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. Alles lijkt goed te zijn gekomen met het meisje, de politieman en de heldhaftige ‘s-Gravenzander hebben lichte verwondingen overgehouden aan de reddingspoging.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s