Scooterrijder ziet door bosjes fietsster over het hoofd

Bij een ongeluk op het fietspad langs de Nieuwelaan in ‘s-Gravenzande is dinsdagmiddag een fietsster gewond geraakt. De vrouw werd geraakt door een scooterrijder, die komend vanaf het Bagijneland de weg overstak.

Door de hoge en dichtbegroeide bosjes tussen weg en fietspad zag de scooterrijder de fietsster over het hoofd. Daardoor botsten de twee. Het slachtoffer is met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.
Bij het ongeluk waren politieagenten van zowel de eenheid Rotterdam als Den Haag aanwezig. De locatie die aanvankelijk gemeld werd, lag namelijk in Hoek van Holland. Later werd die gewijzigd naar ‘s-Gravenzande.
Foto’s : Ende Media
Tekst : www.wos.nl

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s