NAM start werkzaamheden weer bij Molenslag

De NAM gaat morgen (zaterdag) weer aan de slag op de boorlocatie aan het Molenslag in Monster. Het bedrijf zegt tot deze beslissing te zijn gekomen in overleg met de gemeente Westland en toezichthouder SodM. Dit heeft de NAM vrijdagavond laten weten.

Op de voormalige gaswinningslocatie moet een boorput hermetisch worden afgesloten. Er was vorig jaar door een student ontdekt dat er dagelijks een zeer kleine hoeveelheid gas uit de bodem vrijkwam. De werkzaamheden op de tijdelijke boorlocatie werden 19 oktober stilgelegd nadat er vanuit de buurt klachten waren gekomen over stankoverlast en trillingen.

Lees meer via www.wos.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s