Werkstraffen voor henneptelen in Naaldwijk

De politierechter in Den Haag heeft vrijdag vier mannen veroordeeld tot werkstraffen tot 120 uur voor het telen van wiet in een woning aan de Gladiool in Naaldwijk. De politie vond daar op 11 juli dit jaar 262 hennepplanten.

De hoofdverdachte, de 54-jarige bewoner, is tevens veroordeeld voor het aftappen van stroom. Hij kreeg de hoogste straf. Een 26-jarig familielid en een 44-jarige Hagenaar moeten 80 uur werkstraf uitvoeren. Een 47-jarige Hagenaar kreeg een taakstraf van 50 uur opgelegd.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s